Faceți căutări pe acest blog

Imagini pentru teme create de Storman. Un produs Blogger.

Arhivă blog

marți, 10 octombrie 2017

The Mummy - Mumia (2017) - Locul 2 in Box Office !


Sfârşitul de săptămână a adus în box office-ul nord-american o confrutare a blockbusterelor din care The Mummy nu a ieşit învingător, căci pe locul întâi a rămas Wonder Woman, cu 57,2 milioane de dolari încasări în acest sfârşit de săptămână.
Mumiafilmul ales de Universal să dea startul unei francize ce va readuce pe marele ecrane monştri clasici din filmele studioului, s-a lansat cu 32,2 milioane de dolari încasări, la un buget de producţie de 125 milioane de dolari. În China însă, pelicula a strâns 52,2 milioane din vânzarea biletelor şi a oferit un record carierei lui Tom Cruise – Mumia devine filmul cu cele mai mari încasări la debut din cariera starului. Internaţional, producţia a ajuns la 142 milioane de dolari.

Acest film poate fi urmarit Online Subtitrat in Romana HD pe site-ul www.FilmeTraduse.ro !
Dacă pe locul trei în topul nord-american se află animaţia Captain Underpants: The First Epic Movie, cu 12,3 milioane de dolari încasări, topul cinci este completat de două sequel-uri - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales mai obţine10,7 milioane de dolari (şi ajunge la un total international de 528 milioane la un buget uriaş, de 230 milioane de dolari), în vreme ce Guardians of the Galaxy Vol. 2 adaugă 6,2 milioane de dolari şi ajunge la 828,3 milioane de dolari în toată lumea (producţia a necesitat 200 milioane de dolari). 

0 on: "The Mummy - Mumia (2017) - Locul 2 in Box Office !"