Faceți căutări pe acest blog

Imagini pentru teme create de Storman. Un produs Blogger.

Arhivă blog

marți, 10 octombrie 2017

The Golden Circle (2017) , Cercul de Aur - Un debut de 39 milioane de dolari !


Comedia Kingsman: The Golden Circle - la noi, nerecomandată celor sub 15 ani – a devenit lider în box office-ul american, cu 39 de milioane de dolari la debut.
Cu un succes neaşteptat pe teritoriul nord-american, horror-ul It a fost trimis astfel pe cea de-a doua poziţie în clasamentul celor mai de succes noi producţii. It şi-a asigurat, însă, locuri fruntaşe în alte câteva clasamente. Este, momentan, producţia de rating R (clasificare ce nu permite vizionarea celor sub 17 ani neînsoţiţi de părinţi), de pe teritorul american cu cele mai bune încasări, dar şi cea mai bună producţie marca Stephen King.
The LEGO Ninjago Movie a intrat în clasament pe locul trei, cu 21,2 milioane de dolari încasări, un rezultat mai slab decât previziunile realizatorilor şi a site-urilor de profil. Potrivit BoxOfficeMojo.com, acest lucru se datorează segmentului ceva mai restrâns căruia i se adresează filmul – băieţi de vârste mici – spre deosebire de, mai ales, prima animaţie a seriei, The Lego Movie.

Acest film poate fi urmarit Online Subtitrat in Romana HD pe site-ul www.FilmeTraduse.ro !
Locurile patru şi cinci alte topului sunt completate de pelicula de acţiune cu Michael Keaton şi Taylor Kitsch American Assassin  (6,2 milioane) şi Home Again, comedia romantică a lui Reese Witherspoon, ce a obţinut în acest week-end 3,3 milioane de dolari. 

0 on: "The Golden Circle (2017) , Cercul de Aur - Un debut de 39 milioane de dolari !"